Solarspot lichtkoepels modellen

Solarspot gaat door waar anderen ophouden
Solarspot biedt letterlijk en figuurlijk een breder assortiment. In alle onderdelen van het daglichtsysteem geeft Solarspot meer keuze: vijf (!) diameter-maten, langere transportbuizen en dus minder verbindingen, meer keuze uit vorm en maten van de lichtverdelers

Klik hier voor een overzicht van alle Solarspot modellen en de bijbehorende technische gegevens.

De meest populaire diameter is 375 mm, een maat die uitstekend geschikt is voor ruimtes vanaf 4 x 4 meter, zoals woon- en badkamers, keukens, zolders etc. Soms is 250 mm al voldoende zoals in een trapgat of een toiletruimte.

Een diameter van 530 ,650 en 900 mm wordt vaak toegepast in grote ( bedrijfs ) ruimten. NB. Solarspot heeft als enige een diameter van 900 mm in het assortiment. Deze heeft maar liefst 50 % meer lichtopbrengst dan de 530 mm en is zeer gewild bij grote tot zeer grote projecten.

De speciale magazijntypes worden met name gebruikt in fabriekshallen. Ook groot is de keuze in lichtverdelers. Naast de standaard ronde lichtverdelers voor 250, 375 en 530 mm kunt u bij ons ook kiezen uit het brede assortiment aan vierkante lichtverdelers voor alle diameters. Deze zijn veelal niet verkrijgbaar bij andere aanbieders ! Elke type is weer leverbaar in verschillende uitvoeringen : mat, transparant, met “vision”-structuur en met een lenzenstructuur. De lichtverdeler is dus heel mooi aan te passen aan de sfeer in de ruimte.

Voor de montage van de lichtkoepel zijn opstanden leverbaar voor elk type dak : plat, schuin, riet, dakpannen, bitumen, golfplaten, damwandplaten, etcetera. De opstanden zijn met alle bekende materialen eenvoudig af te werken.

<body> <H1> </h1> </td> </tr> </table> </body>